Woofit S Gun Metal

60012

Ny vare

SACKit WOOFit S. bærbar Bluetooth højttaler med god lyd.

  • Udgangseffekt (RMS): 3 W,
  • Frekvensområde: 60 - 18000 Hz.
  • Forbindelse: Ledning & Trådløs
  • Grænseflade: Bluetooth.
  • Farve på produkt: Sort-metallic
  • Batteriets kapacitet: 430 mAh.
  • Batteritid: op til 5 timer.

Flere detaljer

244,00 Kr.

Yderligere information

Endnu større lyd!

Du vil blive overrasket første gang, du hører lyden i WOOFit S! SACKit har opgraderet WOOFit til en WOOFit S model, som giver dig endnu større lyd!

WOOFit S måler 6 cm i diameter, så den er lige til at tage med på farten – tag den med på stranden, til festival eller spil op til fest på ferien. Du kan afspille musik trådløst i 5 timer på en opladning.

WOOFit S er designet med rene linjer og lækre kvalitetsmaterialer – du vil med det samme mærke, at materialerne er tunge og slidstærke. WOOFit S er en lille kraftfuld højttaler.
Med den opgraderede WOOFit S model får du samme lækre design som ved bestselleren WOOFit – endnu mere knivskarp lyd ned i højttaleren.

Stor lyd
Du vil ikke tro dine egne ører, første gang du lytter til WOOFit S! Så meget lyd fra sådan en lille højttaler? JA! WOOFit er bedst i test og blæser dig omkuld med stor lyd!

Bluetooth Musik Modtager
Når du ikke har den med på farten kan du tilslutte den til dit musikanlæg og bruge den som bluetoothmodtager så du kan streame alt dit musik.

Bluetooth
Ingen ledninger – intet besvær! WOOFit spiller trådløst musik fra alle dine enheder via Bluetooth.

Genopladelig
WOOFit er genopladelig, så du kan tage den med overalt – på badeværelset, på båden eller på feriei Spanien.

Mikrofon
WOOFit sender fantastisk lyd ud – men du kan også bruge den til at tale igennem. WOOFit har indbygget mikrofon, der gør højttaleren perfekt til håndfri telefoni! så kan du snakke trådløst i bilen, eller mens du laver mad.

5 andre produkter i den samme kategori: