Salgs og leveringsbetingelser for Batteriforsyning.dk

Ordreafgivelse

Når du handler hos Batteriforsyning.dk, modtager du kort efter ordreafgivelsen en mail, hvor du kan se din ordre er gået igennem til os. Vi gør opmærksom på, at dette ikke er en ordrebekræftelse. Når din ordre er pakket og afsendt modtager du en mail med ordre detaljer, (tracking nummer sendes ikke nødvendigvis) kort tid efter modtager du en faktura fra vores faktureringssystem, som kan benyttes i dit regnskab eller som garantibevis. Betingelser for levering gælder som beskrevet nedenfor.

Alle aftaler indgås på dansk.

Betaling

Køb kan ske ved brug af mobilepay eller betalingskort med Visa og mastercard. Vi tager INGEN gebyrer for betalingen og derfor er den pris du ser, altid den pris du betaler. Batteriforsyning.dk benytter quickpay som betalingsgateway, quickpay er en meget udbredt, sikker og krypteret betalingsgateway som også sikre, at vi aldrig kan hæve større beløb fra dit kort end du har accepteret under ordreafgivelsen og Batteriforsyning.dk har ikke adgang til dine kortoplysninger.

Levering

Hos Batteriforsyning.dk har du forskellige muligheder for levering. Du skal under afslutningen af din ordre tage stilling til hvordan du ønsker dine vare leveret. Vi bruger forskellige transportører til de forskellige varer for at sikre den bedst mulige fragtmetode og pris. På mange varer er du velkommen til at spare fragten og selv afhente varen hos os på Kvistrupvej 34, 6100 Haderslev. (10 km udenfor Haderslev) Enkelte varer kan ikke hentes og andre kan ikke sendes, men dine muligheder vil altid fremgå af dine valgmuligheder under ordreafgivelsen.

Når du bestiller til levering på adressen privat eller erhverv, så acceptere du automatisk at varen må stilles (på egen risiko), transportøren kan dog altid vælge at tage pakken med til nærmeste udleveringssted.

Du kan under bestillingen vælge en anden leveringsadresse hvis du ønsker dette.

Leveringstider

Da vi ved det er vigtigt for vores kunder at modtage de bestilte varer så hurtigt som muligt, gør vi vores bedste for at overholde leveringstiden. Når ordren er afgivet modtager du normalt din ordre efter det antal dage der er angivet på varen eller det valgte fragtfirma (typisk 1-3 dage), dog kan der i enkelte tilfælde tage længere tid at levere. Batteriforsyning.dk kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos transportøren

Børn og unge under 18 år.

Du skal være fyldt 18 år for at handle på Batteriforsyning.dk – er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre eller værge.

Fragtpriser

Hos Batteriforsyning har vi valgt fastsatte fragtpriser for at gøre processen mere gennemskuelig, de mulige transportører ændre sig alt efter hvilken type vare du har i kurven.

Weekendlevering

Der kan ikke leveres i weekenden eller på helligdage.

Dog kan GLS i enkelte tilfælde levere vare til afhentning i pakkeshop om lørdagen.

Track & trace

Du modtager track & trace oplysninger når vi afsender din pakke – så kan du selv følge pakkens vej hjem til dig. (nogle transportører sender ikke track & trace nummer til kunden)

Levering til udlandet

Batteriforsyning.dk har begrænset levering til enkelte lande i EU, kontakt os ved behov for yderligere aftale.

Alternative varer.

I enkelte tilfælde hvor den bestilte vare ikke kan skaffes kan batteriforsyning.dk vælge at sende et alternativ, det vil dog altid være en tilsvarende vare med samme dimensioner og kvalitet som den bestilte vare.

Reklamationsret

Når du handler som forbruger hos Batteriforsyning.dk har du 24 måneders reklamationsret i henhold til købeloven.

Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. krediteres.

Når du handler som erhvervskunde hos Batteriforsyning.dk har du 12 måneders reklamationsret.

Fortrydelsesret forbruger

Som forbruger har du 14 dages Fortrydelsesret på dine vare, regnet fra den dag de modtages.

Hvis du som forbruger ønsker at returnere en vare til Batteriforsyning.dk Så besvar gerne den ordrebekræftelse du har modtaget fra os da du købte varen. Det gør det let for os at finde dig i systemet. 
Du skal selv afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du har som kunde ansvaret for varen fra det tidspunkt du modtager den til det tidspunkt hvor varen igen er modtaget hos os.

Fortrydelsesret Erhvervskunder

Handler du som erhvervskunde er der ingen fortrydelsesret.

Tilbagebetaling af købsbeløbet og modregning af værdiforringelse

Hvis du fortryder dit køb, får du som udgangspunkt det fulde indbetalte beløb retur. I tilfælde hvor der er opstået en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.Du modtager beløbet senest 14 dage efter vi har modtaget returvaren. Vi gennemfører som udgangspunkt en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, eller via bankoverførsel.

Vi modtager ikke pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Persondatapolitik

Batteriforsyning.dk registrer kun de personoplysninger som er nødvendig for at behandle din ordre.

Når du handler med Batteriforsyning.dk har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Når du handler med batteriforsyning.dk acceptere du samtidigt at vi behandler dine oplysninger.

Personoplysningerne registreres hos Batteriforsyning.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder med en række virksomheder som i forbindelse med ordre behandler og opbevarer oplysninger på vores vegne. 

Du har ret til at få oplyst hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Hvis du mener oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I visse tilfælde har du ret til at forlange dine oplysninger slettet, det kan være hvis dine data ikke længere er nødvendige til det formål de oprindeligt blev udleveret til.

Hvis du mener dine persondata behandles i strid med lovgivningen eller har andre henvendelser i forbindelse med persondata kan du rette henvendelse til Batteriforsyning.dk via e-mail: info@batteriforsyning.dk

Dataansvarlig hos batteriforsyning.dk er direktør Peter Lautrup Nyland.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Batteriforsyning.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning har du mulighed for at kontakte:

Konkurrence- og forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
www.kfst.dk


Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her http://ec.europa.eu/odr