Optima

OPTIMA®-batterier leverer langvarig uovertruffen ydelse.

Den unikke SPIRALCELL TECHNOLOGY® og PUREFLOW TECHNOLOGY ™ giver OPTIMA-batterier over 15 gange mere vibrationsmodstand og øget cykluslevetid sammenlignet med traditionelle batterier.  Alle OPTIMA-batterier er lukkede, spildsikre og vedligeholdelsesfrie.

Optima Der er ingen produkter i denne kategori.

Underkategorier

 • Optima Start

  REDTOP er et startbatteri som er specielt udviklet til start af motor, REDTOP levere ekstrem høj startstrøm men egner sig ikke til brug i køretøjer med meget elektrisk udstyr eller andre køretøjer hvor forbrug kan opstå, her anbefaler vi YELLOWTOP, men har du brug for ren rå startpower skal du vælge REDTOP.

 • Optima marine

  Optima BLUETOP er optimeret specielt til marinebrug, i BLUETOP serien findes der to forskellige typer, den mørkegrå batterikasse og den lysegrå batterikasse.

  BLUETOP med mørkegrå batterikasse er specielt designet til både hvor batteriet kun bruges til motorstart, det sikre høj stabil startstrøm til din bådmotor men egner sig ikke til forbrug og cyklisk brug.

  BLUETOP med lysegrå batterikasse er designet til både hvor det bruges til motorstart og forbrug.

  BLUETOP med lysegrå batterikasse er også velegnet til cyklisk brug til eksempelvis Bov- og hæktrustere samt elektriske bådmotorer.

  Forskellen på YELLOWTOP og BLUETOP med lysegrå batterikasse er hovedsageligt tilslutningsterminalerne, yellowtop har almindelige SAE autopoler, BLUETOP har både SAE autopoler og gevindtapper.

 • Optima start, forbrug...

  Optima YELLOWTOP er et avanceret kombineret start og cyklus batteri som anvendes i køretøjer med meget elektrisk udstyr, campingbusser, campingvogne med mower og andet forbrug på campingvogne, kolonihaver og andre steder hvor cyklisk brug samt stabil forsyning er påkrævet.

  Yellowtop kan også anvendes som primært batteri i elektriske køretøjer hvor de gode cykliske egenskaber gør dette batteri ideelt når der kan opstå forbrug fra det elektriske udstyr. 

  Forskellen på YELLOWTOP og BLUETOP med lysegrå batterikasse er hovedsageligt tilslutningsterminalerne, yellowtop har almindelige SAE autopoler, BLUETOP har både SAE autopoler og gevindtapper.